Okuldan süt numunesi alan gıda mühendislerine saldırı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2012 15:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Adana'da dağıtılan sütlerden içtikten sonra rahatsızlanan öğrencilerin eğitim gördüğü okuldan süt numunesi alan gıda mühendisleri, bir grubun saldırısına uğradı.

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinde anasınıfından ilköğretim 5. sınıfa kadar öğrenim görmekte olan çocuklara ücretsiz süt dağıtımından sonra bazı öğrencilerin rahatsızlanmasının ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde görevli gıda mühendisleri gerekli incelemeleri yapmak üzere görevlendirildi. İl merkezindeki bazı okullarda incelemeler yapan gıda mühendisleri, gerekli analizleri yaptırmak üzere numuneler alarak ilgili laboratuvara teslim etti.

Ancak Gıda Mühendisleri Odası Adana Şube 2. Başkanı Şehmus Alparslan ve üyelerden Ahmet Pan, inceleme yapmak üzere gittikleri merkez Seyhan ilçesindeki Gülbahçesi İlköğretim Okulu'nda görevlerini bitirdikten sonra resmi arabayla okuldan ayrılırken okul bahçesinde ve okulun önünde toplanan kalabalık bir grubun saldırısına uğradı. Saldırıda ön ve arka camı kırılan araç hasar gördü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber