Trafik magandası dehşeti

Bursa'da hızlı araç kullanan üç kişi kendisini uyaran baba ve iki oğlunu bıçakladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Mayıs 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağır yaralanan Ferhat Savaş (29) kaldırıldğı hastanede yaşamını yitirirken ağır yaralanan Haşim Savaş (56) ile oğlu Batuhan Savaş (21) kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Polise teslim olan magandaların sogrusu devam ediyor. Merkez Nilüfer İlçesi Konak Mahallesi'nde dün gece meydana gelen olayda, Haşim Savaş, Batuhan ve Ferhat Savaş'ı alarak Balıkesir istikametine giderken Yıldırım Caddesi'nde önünde giden ve kendisine yol vermeyen 16 Z 9186 plakalı kamyonette bulunanları uyardı. Bir süre sonra Haim Savaş'ın kullandğıı aracın geçişini engellemek için yolu kesen kamyonetten inen üç kişi baba ve iki oğlu ile önce tartıştı sonra kavgaya başladı. Kamyonetten aldıkları sopa ve bıçaklarla Haşim Savaş ile oğlu Batuhan ve Ferhat Savaş'ı yaralayan üç kişi daha sonra kanyonete binerek olay yerinden uzaklaştılar. Yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Ferhat Savaş doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken ağır yaralanan Haşim Savaş ve Batuhan Savaş ise ameliyata alındılar. Baba ile diğer oğlunun sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ZANLILARDAN İKİSİ YAKALANDI

Olayın ardından plakası belirlenen kamyonu takip eden polis ekipleri Abdullah (25) ile askerlik görevini yaparken izine gelen kardeşi Kadir Morkoç'u (23) yakaladı. Kaçan Mustafa Çapkın (25) ise aranıyor. Bir çok suçtan kayıtları bulunan ve alkollü olmadıkları öğrenilen Morkoç kardeşlerin bir birlerini suçladıkları öğrenilirken polis kaçan Mustafa Çapkın'ı arıyor.

ANNESİ YEMEĞE ÇAĞIRMIŞTI

Bursa'da dün gece işlenen cinayette yol verme tartışması sonucu çıkan kavgada öldürülen Ferhat Savaş'ın, Ziraat Mühendisi olduğu bir bankanın Mudanya Şubesi'nde çalıştığı öğrenildi. Aynı olayda ağır yaralanan baba Haşim Savaş'ın Bayındırlık Müdürlüğ'nden emekli olduğu kendisi gibi ağır yaralanan diğer oğlu Batuhan'ın ise Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gördüğü belirtildi. Haşim Savaş'ın olay anında kendisi ve iki oğlu için yemek hazırlayan annesi Hatun Savaş'ın evine gittiği öğrenildi.

Cinayetle ilgili soruşturmaya başlandı. Halıcılık yapan katil zanlısı Kadir ve Abdullah Morkoç'un sorgusu devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber