Hafriyat kamyonunun altında can verdi

Ataşehir'de, motosikleti ile hafriyat kamyonun altında kalan bir kişi hayatını kaybetti. Hafriyat kamyonun kontrolsüz bir şekilde yola çıktığı, motosikletin ise hızlı olduğu ileri sürüldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza saat 14.00 sıralarında Ferhat Paşa Mahallesi Dağyolu Caddesi'nde meydana geldi. Lüks motosikletiyle Ataşehir istikametine giden Oktay Parlak (52), sokaktan ana yola çıkan Murat Bayram'ın kullandığı 34 DP 0250 plakalı hafriyat kamyonuna yandan çarptı. Aşırı süratli olduğu iddia edilen Oktay Parlak, çarpmanın etkisiyle düşerek kamyonun altına doğru sürüklendi. Damper ile lastik arasına sıkışan talihsiz sürücünün yardımına önce çevredeki vatandaşlar koştu. Aşırı kan kaybeden Parlak, sıkıştığı yerden çıkartılamayınca sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri Oktay Parlak'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Bu arada Oktay Parlak'ın kamyon altına sıkışan cesedini çıkarmak için itfaiye ekipleri büyük çaba gösterdi. Yaklaşık 30 dakika süren çalışmalardan sonra ceset sıkıştığı yerden çıkartıldı. Görgü tanıkları, Oktay Parlak'ın çok süratli olduğunu, kamyonu fark etmesine rağmen duramadığını söyledi. Kazaya neden olduğu belirtilen kamyon sürücüsü Murat Bayram, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber