Proje yarışmasında kazandığı para ödülünü depremzedelere bağışladı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Fatih Üniversitesi'nin düzenlediği Sosyal Bilimler Proje Yarışması'nda altın madalya kazanan Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji öğrencisi Ömer Faruk Metin, para ödülünü Van'daki depremzedelere bağışladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4. Liselerarası Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı (USOBO)'nda, Şehzade Mehmet Koleji 11. sınıf öğrencisi Metin altın, Gökçe Hazar Otçu bronz madalya kazandı. Tarih öğretmeni Süleyman Ayhan'ın danışmanlığında dört aylık bir çalışmayla USOBO'ya hazırlanan öğrenciler, elde ettikleri başarıyla Manisa'ya gurur yaşattı. "Aydın Namusu ve Siyasetçi Sorumluluğu" sunumu ile altın madalya kazanan Ömer Faruk Metin, aldığı para ödülünü Vanlı depremzedelere bağışladı. Metin, böyle bir sosyal bilimler olimpiyatının bir sosyal sorumluluk projesiyle taçlandırılması gerektiği kanaatinde olduğu için ödülünü bağışladığını söyledi.

Danışman öğretmen Ayhan da olimpiyatta bu kadar çok projenin arasında bir altın ve bir bronz madalya aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Öğrencilerinin Manisa'ya gurur yaşattıklarını dile getiren Ayhan, Özel Şehzade Mehmet Koleji'nin başarılarının devam edeceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber