Tonosluoğlu Vakfı'ndan 120 öğrenciye giysi yardımı

Yozgat'ta faaliyetini sürdüren Tonosluoğlu Vakfı, Agah Efendi İlköğretim Okulu'nda okuyan 120 öğrenciye giysi yardımı yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2012 20:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okulda okuyan maddi durumu zayıf olan öğrencilere okul önünde giysileri dağıtıldı. Dağıtım sonrası bir açıklama yapan vakfın mütevelli üyesi ve Eskişehir Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü İbrahim Tonoz, vakıflarının 1912 yılında kurulduğunu ve aile vakfı olduğunu söyledi. Tonoz, "Vakfa ait Yozgat'ta 20 tane kirada iş yerimiz var. Buralardan elde edilen gelirleri yine il genelinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardım ediyoruz." dedi.

Vakfın 100. yılını doldurduğunu ifade eden Tonoz, "Vakıf olarak 100 yıldır ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunuyoruz. Bu yıl da yine ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 13 bin TL yardımda bulunacağız. Vakfımız ilimizde kurulduğu için yardımlarımızı genelde ilimizde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yapıyoruz. Bu yardımı yaparken bizlere destek olan ve büyük katkı sağlayan ilimiz esnaflarından Selim Bacanak'a çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber