Hırsızlık amacıyla girdiği evde bıçaklandı

Kütahya'da, hırsızlık olayının şüphelisi olarak aranan iki kişiden biri aynı gün gece hırsızlık yapmak için girdiği bir başka evde ev sahibi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 10:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk olay sabah saatlerinde Alipaşa mahallesi Erbaylar yokuşunda buluna Yılmazlar apartmanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yılmazlar apartmanından bir adet LCD televizyon ve fotoğraf makinası çalındı ihbarını alan polis ekipleri apartmanın güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek Erdoğan E. İsimli şahsa ulaştı. Polis merkezine getirilin kişi hırsızlık olayıyla hiçbir alakası olmadığını ve güvenlik kamerasında elinde LCD televizyonla evden çıkan iki kişiden birinin daha önceden tanığı ve olay saati tesadüfen rastladığı Tolga G. İsimli kişi olduğunu söyledi. Bunun üzerine hırsızlık büro amirliği ekipleri hırsızlık şüphelisi iki kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Aranılan hırsızlık şüphelisi ikinci girdiği evde ev sahibi tarafından bıçakladı.

Gece 03:00 saatlerinde hırsızlık büro amirliği ekiplerine Yenidoğan mahallesi Meşelik Sokakta Nuri A. İsimli bir vatandaşın evinde hırsız yakaladığı bilgisi geldi. Meşelik sokaktaki annesinin evine kontrol amaçlı gelen Nuri A. Evin bahçesinden hızla kaçan bir kişiyi görmesi üzerine yanındaki çalışanı Abdullah A. İle birlikte evin içini kontrol etmek için ev girdiğinde kaçmaya çalışan bir kişiyi yakaladı. Ev sahibi ile hırsızlık şüphelisi arasında çıkan boğuşmada Abdullah A. Şüpheli Tolga G. (21) yi bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay yerine gelen ekipler evin içinde kanlar içinde yatan hırsızlık şüphelisiyle karşılaştı. Bıçaklanarak yaralanan şüphelinin yapılan kimlik kontrolünde asker firarisi ve sabah saatlerinde Yılmazlar apartmanında meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelisi olduğu anlaşıldı. Ağır yaralanarak çok kan kaybeden şüpheli olay yerine çağırılan 112 acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından DPÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Tolga G.'yi bıçakladığı iddia edilen Abdullah A. Göz altına alınırken polis ekipleri kaçan şüphelinin ve çalınan malzemelerin bulunması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber