3. Antalya ITU Triatlon Uluslararası Avrupa Kupası'nda birincilik Eyüp Yazıcı'nın oldu

Adapazarı Atatürk Lisesi Müdürü Eyüp Yazıcı, mesai dışında ki zamanlarda sporcu kimliği ile ön plana çıkıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 19:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okulda ki öğretmen ve öğrencileri de spora yönlendiren Müdür Yazıcı son olarak Antalya'da düzenlenen uluslar arası Triatlon yarışmasında altın madalya kazandı.

Adapazarı Atatürk Lisesi Müdürü Eyüp Yazıcı, mesai saatleri dışında kalan zamanında sporcu kimliği ile başarıdan başarıya koşuyor. Yaklaşık 10 yıldır triatlon sporu ile uğraşan ve bu alanda birçok madalyası bulunan Yazıcı, son olarak Antalya'da düzenlenen 3. Antalya ITU Triatlon Uluslar arası Avrupa Kupası'nda Türkiye birinciliği elde ederek altın madalyaya uzandı.

Birincilik Madalyası'nı Kürşat Tüzmen'den alan Yazıcı; ?Bir Okul Müdürü olarak öğrencilerime ve gençlerimize örnek olmak için çalışıyorum. 16 yıllık eğitimcilik hayatımın son 10 yılı Triatlon sporuyla ilgilenerek geçti. 4-5 Mayıs Tarihlerinde yapılan Antalya Etabında +40 yaş grubunda 16 kişilik yarışmacı topluluğu arasından Türkiye Birinciliği elde ettim? dedi.

İdareciliğini yaptığı Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi'nde de spora destek verdiğini söyleyen Yazıcı; ?Okulumuzda tüm idari personel ve öğretmenlerimizle sporu destekliyor ve öğrencilerimizi spor yapmaya yönlendiriyoruz. Okulumuzda bir takım kurarak yarışmalara katıldık. Mersin'de yapılan Takımlar Arası Triatlon Yarışmasında takımımız Türkiye 4'üncülüğü elde etti. Okul olarak her branşta sporu destekleyen bir anlayışı benimsedik? şeklinde konuştu.

Yazıcı öğrencilerin akıl sağlıkları kadar beden sağlıklarının da son derece önemli olduğunu ve öğrencileri spora yönlendirerek onları okul dışında kalan zamanlarında da zararlı alışkanlıklardan koruyacak bir uğraşı kazandırma gayretinde olduklarını dile getirerek; bu alanda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber