Üniversite kampusunda intihar teşebbüsü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2005 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya İnönü Üniversitesi'nde meydana gelen olayda, bir öğrenci girdiği bunalım sonucunda üzerindeki tabancayla başına ateş açarak intihar teşebbüsünde bulundu.

Malatya İl Jandarma Alay Komutanlığı tarafından olayla ilgili olarak verilen bilgilere göre, İnönü Üniversitesi kampüs alanı içerisinde bulunan Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne ait Kız Öğrenci Yurdu yanında, şeker hastası olduğu belirtilen S.A. (19) adlı gencin, yanında bulunan ruhsatsız tabancayla başına ateş açarak intihara teşebbüsünde bulunduğu ve olaydan sonra kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayati tehlike kaydıyla tedavi altına alındığı bildirildi.

S.A. adlı gencin, intihara teşebbüs etmeden önce yanında bulunan üniversite öğrencisi P.B. (22) adlı kız arkadaşı ile bir süre konuştuğu ve ona kendisine su getirmesini istediği, kız arkadaşını gönderdikten sonra intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Jandarma tarafından yapılan araştırmada, S.A.'nın üzerinde ailesine hitaben yazıldığı belirlenen mektupta, "Ben bu şeker hastalığı ile yapamıyorum, yaşayamıyorum. Eve gelmesem olmuyor. Bir çok kişi sevdim, hep kaçıp gitti. En büyük günahı işleyeceğim, Allah'ım beni affet" ifadelerin yer aldığı kaydedildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber