Müdürüyle aşk yaşayan kadına arkadaş dayağı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Mayıs 2012 08:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da evli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü C.B. ile aşk yaşadığı iddia edilen 40 yaşındaki öğretmen A.A., müdürün arkadaşı tarafından dövüldü. Şikâyetçi olan A.A. ?C.B.'nin dayak yememe seyirci kalmasını kabullenemiyorum? dedi

Antalya'da evli ve 3 çocuk babası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü 47 yaşındaki C.B.'nin iddiaya göre iki yıldır birlikte yaşadığı öğretmen 40 yaşındaki A.A., ilişkilerini öğrenen müdürün arkadaşı R.E. tarafından dövüldüğünü söyleyerek şikayet etti. Öğretmen A.A. bir lokantada buluştuğu C.B.'nin dayak yemesine seyirci kaldığını öne sürerek, ?Bitti deseydi, uzatmazdım. Bitirirdim. Ama C.B.'nin dayak yememe seyirci kalmasını kabullenemiyorum? dedi.

?Arkadaşımı bırak!'

Evli ve 3 çocuk babası olan Şube Müdürü C.B., 2 yıl önce ilçesindeki bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yapan evli ve 2 çocuk annesi A.A. ile iddiaya göre gönül ilişkisine girdi. Öğretmen A.A. eşinden boşandı. Öğretmen A.A. ile ilişkiyi sürdüren Şube Müdürü C.B.'nin arkadaşı R.E. bir telefon konuşmasında bunu öğrendi. İddiaya göre R.E. hem arkadaşı C.B.'yi, hem de öğretmen A.A.'yı 'ilişkiyi bitirin' diyerek uyardı.

Kadın öğretmen A.A. ile şube müdürü C.B. geçen salı günü bir lokantada buluştuklarında yanlarına müdürün arkadaşı R.E. geldi. İddiaya göre R.E., arkadaşı şube müdürü C.B.'den ayrılması için A.A.'yı tehdit etti. ?Arkadaşımı bırak, git başkasını bul? diyerek üzerine su dolu pet şişeyi attı. A.A. da elindeki bardakta bulunan çayı R.E.'nin üzerine döktü. Çıkan kavgada R.E., bu kez A.A.'nın saçlarından tutup çekti, tekme tokat dövdükten sonra kaçtı. Arkadaşı ile sevgilisinin kavgasına müdahale etmeyen C.B. ise oradan ayrıldı.

Sevgilisinin arkadaşı R.E. tarafından dövüldüğünü söyleyerek 155 Polis İmdat telefonunu arayan A.A. şikayette bulundu. Olaydan sonra gönderildiği Adli Tabip tarafından muayene edilen A.A.'ya 'kafasının şiştiği, kolunda ve bacaklarında morluklar oluştuğu' raporu verildi.

Öğretmen A.A., kendisi dayak yerken iki yıldır ilişki yaşadığı şube müdürü C.B.'nin seyirci kaldığını söyleyerek, ?Bitti deseydi, uzatmazdım. Bitirirdim. C.B.'nin dayak yememe seyirci kalmasını kabullenemiyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber