Kızılay'a kan bağışı çığ gibi büyüyor

Adana Kızılay'ı kan bağışı etkinliklerini il ve ilçelerde sürdürürken vatandaşların bu etkinliğe gösterdiği ilgiden oldukça memnun.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2012 11:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

M1 Real'de stant açarak kan bağışı etkinliklerini sürdüren Kızılay'a izci çocuklarda katılarak vatandaşların daha ilgi göstermesini sağladılar. Kızılay'ın standında kan

bağışında bulunan Doç Dr. Fatih Akbaba kan bağışı yapan vatandaşlara imzalı kitaplarından dağıtarak Kızılay'a hem kan bağışı yapıp hem de farklı bir destekte bulundu.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'yı bu tür etkinlerinden dolayı kutladığını belirten Akbaba, "Bu kampanyayı başlattığı için Ramazan Bey'e teşekkür ediyorum. Böyle sosyal projeler birçok insan hayatını etkiler nitelikte ve çok önemlidir. Halkımızın bu duyarlılığı ve yardımseverliği alkışa layıktır. Siz basın mensuplarının da bu tarz etkinliklere katılarak haberlerinizde yer vermesi en büyük desteklerden birisidir" dedi.

Ramazan Saygılı da vatandaşların kan bağışlarına karşı duyarlı olmalarını büyük bir memnunlukla karşıladığını vurgulayarak, özellikle İletişim Uzmanı Doç Dr. Fatih Akbaba'ya da desteklerinden dolayı teşekkür etti. Saygılı, "Bölgemize seri bir konferans için

gelen İletişim Uzmanı Doç.Dr. Fatih Akbaba sağolsun Kızılay'ın davetini kırmadı. Burada

bizlerle olarak hem kan bağışlayanlara kitap imzaladı hem kan bağışında bulunarak bizlere anlamlı bir destek verdi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber