Başkan Uzun: Hayvan barınağı'nı parka çeviriyoruz

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaretinde ?Hayvan barınağımızı bir barınak gibi değil, park gibi düzenleyeceğiz? diyerek yeni bir müjde verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2012 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Yusuf Uzun, metrekareye düşen yeşil alan oranıyla İstanbul'un önde gelen ilçelerinden biri olan ilçeye yeni ve farklı park alanları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, içerisinde 1500'den fazla sokak hayvanı ve kuş cinsinin bulunduğu Beylikdüzü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi de parka dönüştürülüyor. Önümüzdeki yıl itibariyle merkezin Park Bahçeler Müdürlüğü'ne devredileceğini açıklayan Başkan Uzun, ?Hayvan barınağını bir barınak gibi değil, park gibi düşünüyoruz. Vatandaşımız buraya geldiğinde huzurla gezip dolaşabilmeli, dinlenebilmeli, her yönüyle güzel duygularla buradan ayrılabilmeli? dedi.

Rehabilitasyon Merkezi içerisindeki kuş türlerinin çeşitlendirilmesi ve vatandaşların, kuşlarla ilgilenmesi konusunda özendirilmesi için çeşitli çalışmalar yapacaklarını ifade eden Başkan Uzun ?Beylikdüzümüz farklı bir ilçe. Birçok özelliği yanında Hayvan Merkezi'ne de sahip olması, hemşerimize daha da mutluluk veriyor. Böyle bir alanın ilçemizde olması hepimiz için büyük bir şans? diye konuştu.

(ET-ÖK-Y)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber