14 Mayıs 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ankara'da Dünya Çiftçiler Günü etkinliğine katılacak. (10.00)

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayip Erdoğan başkanlığında toplanacak. (12.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MYK toplantısına katılacak. (18.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 2. Gençlik Şurası'nda açılış konuşması yapacak. (10.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Belçika Flaman Hükümeti Başbakan Yardımcısı ve Flaman İnovasyon, Kamu Yatırımları, Medya ve Yoksullukla Mücadele Bakanı Ingrid Lieten ile görüşecek. (09.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Uluslararası Bilişim Olimpiyatı (EBİKO)'nın MEB Şura Salonu'ndaki ödül törenine katılacak. (11.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yemen Sanayi ve Ticaret Bakanı Saad al Din Ali bin Talip ve beraberindeki heyetle görüşecek. (11.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sırbistan Sosyal Güvenlik Bakanı Rasim Ljajic ve Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle ile bir araya gelecek. (17.00-19.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında toplanacak Toplu Sözleşme Görüşmelerinde memurlara sunulacak zam teklifini açıklayacak. Toplantı basına kapalı yapılacak. (11.00)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, ihracatçı eğilim anketinin 2012 ilk çeyrek sonuçlarını Dış Ticaret Kompleksi'nde düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak. (10.00)

Türk Kızılayı, Fatih'teki Levon Vertuhyan Ermeni İlköğretim Okulu'na gıda yardımında bulunacak. (12.30)

Kalp krizi geçirerek vefat eden eski TBMM Başkanvekili Eyyüp Cenap Gülpınar'ın cenazesi Siverek'te toprağa verilecek.

3. Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali, Cumhuriyet Meydanı'nda sahnelenecek 'Gezegenler' oyunu ile başlayacak. (21.00)

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor son çalışmasını bugün yapacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesinde maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunacak. (17.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber