Kanserin kaynağı radyasyona çözüm

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 10:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gilbo Dış Ticaret'in getirmiş olduğu bilimsel Japon ürün Pulse Clean, 21. yüzyılın belki de en çok korkulan hastalığı kanseri önleme noktasında en öne çıkan ürünlerin başında geliyor.

Kullandığımız teknolojik aletler de yaydıkları elektromanyetik radyasyonla kanser riski oluşturuyorlar. Pulse Clean ürünleri yaydıkları eksi Hydroxyl iyonlarıyla hücre içi faaliyetleri düzenliyor ve kanseri önlemede en önde gelen ürünlerin başında geliyor.

Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Tübitak'tan raporları olan Japon ürün Pulse Clean, Japonya'da yapılmış onlarca testi ve raporuyla dikkatleri üzerine toplamış durumda. Dünyanın en önemli tıbbi araştırmalar indeksi Pubmed'e girmiş akademik çalışmalar, Pulse Clean'in kullandığı teknolojinin sağlığa olan etkileri konusunda dikkat çeken sonuçlar ortaya koyuyor. Turmalin bazlı eksi Hydroxyl iyonları yayan Pulse Clean'in teknolojisi bir çok hastalığın tedavisinde ve kansere sebep olan bir çok etkiden korunmada etkili sonuçlar veriyor.

Pulse Clean teknolojik ürünlerin üzerine yapıştırılaraktan kullanılan teknolojik bir ürün. Pulse Clean şimdi de içme suyu zenginleştiren ve tarımsal faaliyetlerde kalite artıran granüllü modelini piyasaya sürdü. Cep telefonlarının, bilgisayarların, klima, mikrodalga ve televizyonların yaydıkları radyasyona karşı bilimsel bir çözüm getiren Pulse Clean, artık içme suyunda ve tarımsal faaliyetlerde de kullanılmaya başlandı. Granül Pulse Clean, sulama tanklarına eklenerek, suyun PH değerlerini ve kalitesini en verimli ve sağlıklı hale getirerek, verimliliği artırıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber