Altın öğrencilere bursluluk sınavı

Akdeniz Koleji 2012-2013 eğitim-öğretim yılında burslu öğrencilerini seçebilmek için sınav düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da, Akdeniz Koleji'nde düzenlenen bursluluk sınavına ilgi çok büyük oldu. Yoğun bir katılımın olduğu sınavda öğrencililerle birilikte ailelerde büyük heyecan yaşadı.

Her sınavda olduğu gibi aileler bu sınavda da çocuklarını yalnız bırakmayarak onlara destek olmak için öğrencileri ile birlikte Akdeniz Kolejine akın etti. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıfların katılımıyla gerçekleşen sınav öncesi öğrencilere kısa bir konuşma ile sınav kuralları anlatıldı ve sonrasında öğrenciler düzenli bir şekilde sınav salonlarına alındı.

Çocukları sınava giren veliler ise Akdeniz Koleji Eğitim Direktörü Esat Ergün tarafından düzenlenen konferansa katıldılar. Veliler için yapılan bu konferansta Ergün, önce velilere Akdeniz Kolejini tanıttı ardından da özellikle herkes gibi velilerin de tam olarak bilmediği merak ettikleri 4+4+4 sistemi hakkında önemli bilgi aktarımında bulundu.

Öğrenciler sınavda soruları çözmeye çalışırken veliler ise konferans salonunda çocuklarının geleceklerini yakından ilgilendiren sistemi ve onunla ilgili tüm bilgileri öğrenmeye çalıştıkları gözlendi.

Akdeniz Koleji Eğitim Direktör Esat Ergün, sınava olan ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Akdeniz Koleji olarak 25. yılımızda okula nitelikli öğrenci kazandırılması konusunda titiz bir çalışma yürütüyoruz. Amacımız 25. yılımızda en az 25 altın gencimizi okulumuza kazandırarak Akdeniz Koleji çatısı altında eğitim görmelerini sağlamak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber