4 yıldır aranan oğlunun ölüm haberi Anneler Günü'nde geldi

Kahramanmaraş'ta 4 yıl önce kaybolan 17 yaşındaki Orhan Çiftçi, ölü bulundu. Oğlunun cesedini, üzerindeki şortundan teşhis eden anne Ayten Çiftçi'nin feryatları yürekleri dağladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 10:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Orhan Çiftçi'nin cesedi, polisin uzun süredir yürüttüğü teknik ve fiziki takiple sır cinayeti çözüldü. Kurulan özel ekipten iki kişi kayıp olan Orhan Çiftçi'nin mahallesine taşınarak 2 yılda yüz elli kişi ile irtibata geçerek olayı çözdü. Cinayet ekipleri bundan 4 yıl önce ortadan kaybolan Orhan Çiftçi'nin öldürüldüğünü tespit etti. Ekipler cinayetle ilgisi olduğu sanılan iki kişiden bir kişiyi gözaltına alırken diğer zanlının ise daha önceden işlediği bir suçtan dolayı cezaevinde bulunduğu belirtildi.

Bundan 4 yıl önce arkadaşı ile uyuşturucu satıcısı Yakup Yalçın'dan eroin almak için yanına gittiklerini söyleyen Nuri Tıraş'ın, Orhan Çiftçi'nin ölümü ile ilgili çelişkili ifadeler vermesinden dolayı Çiftçi'nin gerçek ölüm nedeni cezaevinde bulunan diğer zanlı Yakup Yalçın'ın da ifadesi alınarak çözülmesi bekleniyor. Cinayet zanlısı Nuri Tıraş'ın Ankara Gölbaşı'nda vatani görevini yaptığı belirtildi. Zanlı birliğinden alınan özel izinle gözaltına alındı. Cinayetle ilgili gözaltına alınan zanlı Nuri Tıraş'ın ifadesine göre, Orhan Çiftçi'nin bir uyuşturcu aleminde aşırı dozda aldığı uyuşturucudan öldüğünü ve korktukları için de cesedini Bölek Mahallesi Dereli Caddesi zeytinlik alana gömdüklerini söyledi. Zanlı Nuri Tıraş'ın cinayet ekiplerine cesedi gömdükleri yere götürmesi üzerine Kahramanmaraş İl Özel İdaresi ekiplerine bağlı iş makinaları ile zeytinlik alanda başlatılan kazılarda insan kemikleri bulundu. Toplanan kemik parçaları yapılacak adli tıp raporunun ardından ailesine teslim edilecek. Orhan Çiftçi'nin annesi ile babasının ayrı olduğu da öğrenildi.

"OĞLUM, ARKADAŞ KURBANI"

Oğlunun cesedinin bulunduğunu duyan anne Ayten Çiftçi, "Oğlum arkadaş kurbanı. Benim yavrumun suçu günahı neymiş. Ne işlemiş kuzum. Arkadaşları sebep oldu. Gece onikide geldi benim yavrum. Eşofmanları ile terlikle dışarı çıktı. 'Nereye gidiyorsun oğlum' dedim 'anne' dedi 'on dakikaya kadar gelirim' dedi. Yavrum dört sene oldu, gözlerimin yaşı kurudu. Yavrumun o gidişi oldu." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber