Büyükşehir Belediyesi, engellilere akülü araç hediye etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, 11 engelli vatandaşa akülü ve tekerlekli araç dağıtıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 22:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi ile Onursal Başkanlığını Nevin Gökçek'in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından düzenlenen eğlence programında engelliler akülü araçlarına kavuştu.

Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen program Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterileri ile başladı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Halk Oyunları ekibinin sunumları da büyük ilgi gördü.

Etkinlikte konuşan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, engellilere yapılan hizmetleri anlatarak, ?Engellilerin yanında olmaya, onlara destek olmaya çalışıyoruz. Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek'e engellilere katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.? dedi.

Şeker, engellilerin hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik Fen İşleri Daire Başkanlığı ve diğer birimlerle beraber çalışmalar yaptıklarını da söyledi. Programda daha sonra engelli vatandaşlara araçları teslim edildi. 6 engelliye akülü, 5 engelliye de tekerlekli sandalye hediye edildi. Engelli vatandaşlar araçlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, akülü araçlar için teşekkür etti.

Bu arada, Gazi Üniversitesi ile BELTEK'in ortaklaşa gerçekleştirdiği engellilere yönelik meslek edindirme kurslarında görevli koordinatör Oğuz Poyrazoğlu ile ders eğitmenleri Faruk Mert, Hanife Güz, Nazik Akyüz ve Yılmaz Delil'e katkılarından dolayı plaket verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber