18 Mayıs 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

18 Mayıs 2012 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulunacak. (10.15)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi bir ziyaret için Bulgaristan'a gidecek. Erdoğan, sabah saatlerinde Esenboğa Havalimanı'ndan hareket edecek. (11.00)

?Uludere, derin Ankara ile derin PKK'nın planladığı bir operasyon' (Özel)

Gazeteci-yazar Emre Uslu, Uludere olayının başarıyla devam eden PKK operasyonlarını bitirmek üzere ?derin Ankara ile derin PKK'nın ortaklaşa planladığı bir operasyon olduğunu iddia etti. Terörle mücadele yapılacaksa önce Ankara'dan başlanması gerektiğini savunan Uslu, Uludere olayında MİT'in içinde derin PKK ile irtibatlı kişilerin parmağının olduğundan zerre kadar kuşkusu bulunmadığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'nın Dalaman ve Köyceğiz ilçeleri ile Akyaka Belediyesi'ni ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, Marmaris'te otel açılışına, Marmaris Festivali ile Gençlik Meydanı açılış törenlerine katılacak. (13.00-21.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında toplu sözleşme görüşmelerinin 7. oturumu yapılacak. (14.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Uluslararası Katılımlı Çocuk İhtiyaçları Sempozyumu ile Aile ve Sosyal Politikalar ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapılacak protokolün imza törenine katılacak. (10.00-12.00)

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'nin Dış Ticaret Kompleksi'nde gerçekleştirilecek Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına katılacak. (10.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Malatya'da AK Parti Malatya İl Kongresi'ne katılacak ve İnönü Üniversitesi'nde bazı açılışları gerçekleştirecek.

Malatya'da İnönü Üniversitesi'nde ilahiyat ve diş hekimliği fakülteleri ile Sağlık ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu binaları törenle hizmete açılacak. Törende Malatyalı işadamı Anateks Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Çalık'a fahri doktora unvanı verilecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Burdur'da düzenlenen Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışına katılıyor. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya'nın Alanya ve Manavgat ilçelerinde incelemelerde turizmciler ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşacak. (09.00-13.30-15.00)

Moğolistan Ankara Büyükelçisi Ochir Ochirjav ile beraberindeki heyet Bursa Valiliğini ziyaret edecek. (14.00)

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Bursa Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi tarafından hazırlanan "Afete Hazırlık ve Deprem Eğitimi" konulu konferansa katılacak. (10.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Maliye Bakanı Mehmet Şişmek, Adana'da bazı programlara katılacak.

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen askerler için Adana'da bir tören düzenlenecek. Törene Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in de katılması bekleniyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Hollanda temasları izleniyor.

Rusya'nın Tomsk şehrinde 70 yaşın üzerindeki bayanlar, saldırılarda kendilerini korumak hem de sağlıklı kalmak için karate kursuna başladı.

SPOR

Bank Asya 1. Lig play-off ilk maçında Adanaspor ile Çaykur Rizespor Adana'da karşı karşıya gelecek. (18.30)

Beko Basketbol 1. Ligi play-off 2. maçında Banvit-Anadolu Efes karşı karşıya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber