3 yıl içinde 7 kez soyulan milletvekili...

Haber Giriş : 12 Haziran 2005 18:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kardeşi Yusuf Özal'ın oğlu olan İbrahim Özal, ?2 arabam çalındı, 5 kez de soyuldu. Laptop, para ve tabancam alındı ama hırsızlar bulunamadı' dedi.

AKP Yönetimi, İstanbul'daki hırsızlık olaylarının çözümü için komisyon kurup seferberlik başlatırken, bu işten en çok mağdur olanlardan biri AKP İstanbul Milletvekili İbrahim Özal. Özal, son 3 yıl içinde İstanbul'da tam 7 kez soyuldu.

8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın yeğeni, eski bakanlardan Yusuf Özal'ın oğlu olan İbrahim Özal, hırsızlık olaylarının seçim bölgesinde başına geldiğini anlattı. Beşiktaş ve Şişli'de 3 yıl içinde tam 7 kez soyulduğunu belirten Özal, şöyle konuştu:

?2 kez otomobilim çalındı. Biri Opel Vectra, diğeri ise Opel Corsa'ydı. Aylar sonra terk edilmiş olarak bulundular. 5 kez de otomobilimi soydular. Laptop, çanta, silah, belgeler ve çok miktarda param alındı.'

Özal, her hırsızlık olayında polise haber verdiğini belirterek, henüz hiçbir sonuç alınmadığını da kaydetti. Özal, ?Beni tanıdıklarını sanmıyorum, herkes kadar, ben de mağdur oldum, ancak bir sonuç alınamadı. Bu olaylar İstanbul'un güvenlik sorunun boyutunu göstermesi açısından çok önemli' dedi. Özal, çantasında bulunan Smith Wesson tabancasının da çalındığını belirterek, ?2'nci kez silah alma şansım yok. Ben de rahmetli babamın Beretta marka silahını taşımak için Emniyet Genel Müdürlüğü'ne başvurdum' diye konuştu.

Asayiş komisyonu hálá çalışıyor

AKP'nin 42 İstanbul Milletvekili, ?İstanbul'un sorunlarını çözmek' için 3 ay önce 6 ayrı komisyon kurdular. İstanbul'un asayiş sorunu konusunda hükümete çözüm önerisi üretecek komisyonun başına TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu getirildi. Kuzu, tüm belgeleri topladıklarını, Avrupa metropol kentlerindeki istatistiki rakamlarla kıyaslayarak bir rapor hazırladıklarını söyledi.

Hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber