İzmir'de muhteşem motosiklet gösterisi

İzmir'de Konak Belediyesi tarafından düzenlenen 'Alsancak Şenlikleri' kapsamında, Dünya Serbest Stil Motocross'un 3 yıldız sporcusu, kros motosikletleri ile Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda muhteşem bir gösteriye imza attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 07:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Red Bull X-Fighters Jams Organizasyonu tarafından Mısır'da Piramitler, Rusya'da Kızıl Meydan gibi ünlü noktalarda da düzenlenen gösteriyi bu kez yaklaşık binlerce İzmirli büyük bir heyecanla izledi. Gösteri için hazırlanan rampada yüksek hıza ulaşan 3 yıldız sporcu, meydandaki Gündoğdu Heykeli'nin üzerinden defalarca taklalar atarak geçti. Sporcular, son gösterilerini sırtlarında Türk Bayrağı ile yaptı. Türk bayrağı ile yapılan gösteri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da oluşturulan atlama rampalarında motosikletiyle küçük bir gösteri yaptı. Sofuoğlu, İzmir'de olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "İzmir benim hayatımda çok önemli bir yere sahip. Çünkü ben ilk kez İzmir'de motor yarışına katıldım" diye konuştu. Sofuoğlu, daha sonra dünya şampiyonluğu kazandığı yarışta kullandığı eldivenlerini, ayakkabılarını ve dizliklerini seyircilere attı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber