Hakkari Valiliği: Terör saldırısında yaralanan yol işçilerinin tedavisi sürüyor

Hakkâri Valiliği, Şemdinli ilçesinde yol inşaatında çalışan işçilere yönelik olarak PKK terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 1 işçinin şehit olduğunu, 3 işçinin ise yaralandığını bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkâri Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde Şemdinli ilçesi Derecik beldesi Yeşilova Mahallesi'nde yol inşaatında çalışan işçilere teröristler tarafından saldırı yapıldığı belirtildi.

Açıklama şöyle: "Bölge halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek, sağlık hizmetinin her noktaya ulaşmasını sağlamak, bölgenin imarı için yolların geliştirilmesini ve ıslahını yapmak maksadıyla, Şemdinli ilçesi Derecik beldesi Yeşilova Mahallesi'nde yol inşaatında çocuklarına ekmek götürmek gayesiyle büyük fedakârlıklarla çalışan inşaat işçileri, 19 Mayıs günü saat 07.15'de minibüs ile işyerine giderken Irak sınırdan gelen bölücü terör örgütü mensupları tarafından hunharca silahlı saldırıya uğramıştır. Saldırıda 1 işçi şehit olmuş, 3 işçi yaralanmıştır. Yaralı işçiler helikopterle tahliye edilerek Hakkâri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır.? denildi.

Açıklamada, vefat eden işçiye Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilekleri iletildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber