AK Parti Milletvekili Demir: Vatandaş siyasetçiye kolay ulaşabilmeli

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, vatandaşların kendilerini temsil eden siyasetçiye ulaşmasının güç değil, kolay olması gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Gebi, Aziziye caddelerinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi. İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Dilaver Atlı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Kaçmaz, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kollarından partililerin katıldığı ziyaretlerde Milletvekili Mustafa Demir, güzergahta iş yeri bulunan esnafla sohbet etti, hatırlarını sordu.

Gezi sırasında Demir, kendisine yöneltilen çeşitli soruları da cevaplandırdı. Siyaset görevine talip olanların halktan hiç bir zaman kopuk olmaması, her daim halkın içinde olması gerektiğine vurgu yapan Demir, halktan alınan vekaletin sorumluluğu bilinerek hareket edilmesi, hizmet yolundan çıkılmaması gerektiğini kaydetti.

AK Parti iktidarının 10 yıl içerisinde hiç halktan kopmadığını, hizmet etme düşüncesiyle samimi bir şekilde devlet idaresini başarılı sürdürdüğünü ifade eden Demir, "Vatandaşların kendilerini temsil eden siyasetçilere ulaşması güç değil, kolay olmalı. Halkın sorunlarının giderilmesi, talep ve önerilerinin alınması çok önemli. Halkın içindeyiz, bizzat yanlarına gidip, 'buradayız' diyoruz. Halkımızla iç içeyiz, birbirimize güç veriyoruz. Halkımız bize inanıyor, seviyor." dedi.

Vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Demir, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber