Kimse Yok Mu Derneği'nin depremzedelere yardımları sürüyor

Kimse Yok Mu Derneği, Van'da meydana gelen depremin ardından Türkiye'nin her köşesine yerleştirdiği depremzedeleri yardım etmeye devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van depreminde evi büyük hasara uğrayan Hamit Elyiğit ve ailesi Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Yeşilköy beldesine yerleşti. Elyiğit ailesi iki odalı evde 11 kişi ikamet ediyor. Baba Hamit Elyiğit, beyin kanaması ve yarı felç geçirdiğinden dolayı aile, vatandaşların yardımı ile ayakta kalıyor.

Yeşilköy Belediye Başkan Vekili Özcan Gökçe, "Depremzedelerden belediye olarak su tahsilatı yapmıyoruz. Beldemizde bulunan depremzedelere yardım elini uzatan Kimse Yok Mu Derneği'ne çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kendilerine gelen her müracaatı mutlaka kayda alıp araştırdıklarını söyleyen Kimse Yok Mu Derneği Antalya Şube Başkanı Yaşar Tunç, "Burası çok uzak bir yer olmasına rağmen depremzede ailemizin ihtiyaçlarını not edip hepsini makbuz karşılığı teslim ettik. Depremzede ailemize 3 adet gıda yardım kolisi, giyim ve ayakkabı yardımında bulunduk." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber