Emniyet sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla kütüphane kurdu

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla başlatılan kampanya ile toplanan kitaplarla bir lisede kütüphane oluşturuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü'nce başlatılan kampanya çerçevesinde sosyal paylaşım siteleri facebook ve twitter aracılığıyla toplanan 3 bin kitapla merkez Akdeniz ilçesindeki Ahi Evran Ticaret Meslek Lisesi'nde oluşturulan kütüphane ve bilgisayar odasının açılışını Vali Hasan Basri Güzeloğlu gerçekleştirdi.

Beraberinde Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Akdeniz Kaymakamı Zeki Arslan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül ve Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner ile kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Güzeloğlu öğrencilerle sohbet edip kütüphanede incelemelerde bulundu.

Mersin Emniyet Müdürü Öksüz, okul kütüphanesine bağışlanan 3 bin kitabın yanı sıra bilgisayar sistemi ve masalarının da hayırseverler tarafından bağışlandığını kaydetti. Polislerin en büyük görevlerinden birinin de eğitimli nesiller yetiştirmek olduğunu anlatan Öksüz, ?Çünkü iyi yetişmiş bir nesil, geleceğimizin garanti altına alınmasıdır.? dedi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Anadolu Atayün ise kitap toplama kampanyasını sosyal paylaşım siteleri ile duyurduklarını kaydetti. Kampanyanın duyurulmasının ardından bir çok ildeki insanların kitap bağışlamak için seferber olduğunu anlatan Atayün, kitapların o ildeki emniyet müdürlükleri aracılığıyla kendilerine ulaştırıldığını belirtti.

Atayün, Belçika ve ABD'den bile bağış yapılmasının kendilerini şaşırttığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber