Mamak Belediyesi'nden vergi ödemelerinde son gün uyarısı

Emlak Vergisi ve işyerlerine ait 2012 yılı Çevre Temizlik Vergisi'nin birinci taksiti ödeme süresi 31 Mayıs'ta sona eriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mamaklı mükellefler vergilerini Mamak Belediyesi hizmet binası, Mamak Kültür Merkezi, Kutludüğün ve Lalahan'da bulunan veznelere ödeyebiliyor. Mamak Belediyesi vatandaşlara www.mamak.bel.tr adresinden de online ödeme imkanı sağlıyor.

Mart, nisan ve mayıs aylarında birinci, kasım ayında da ikinci taksit ödemeleri gerçekleşen Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor.

Mamak Belediyesi, yoğunluğu önlemek için cumartesi ve pazar günleri saat 09.00 ve 16.00 saatleri arası vezneleri açık tutuyor. Mükellefler www.mamak.bel.tr adresinden de vergilerini kolaylıkla yatırabiliyor. Online hizmetten faydalanacak vatandaşlar, e-belediye sisteminin borç sorgulama bölümünden sicil numaralarını girerek kredi kartıyla borçlarını ödeyebiliyor.

Mükellefler online hizmet ve veznelerin yanı sıra Emlak Vergisi ödemelerini 210374 numaralı posta çeki numarasından, işyerlerine ait Çevre ve Temizlik Vergisi ödemelerini ise 526891 numaralı posta çeki numarasından gerçekleştirebiliyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül vatandaşları ödemelerini zamanında yapmaları ve cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber