Kamyonun altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti

Kadıköy'de, alış veriş için evinden çıkan 85 yaşındaki Nimet Dener, hafriyat kamyonunun çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 14:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, saat 12.30 sıralarında Erenköy Ethem Efendi Caddesi 85 numara önünde meydana geldi. İddialara göre Erenköy'deki evinde oğlu ile birlikte yaşayan Nimet Dener (85), ihtiyaçlarını almak için yakındaki bir marketten alış veriş yaptı. Evine yürüyerek gitmeye çalışan Dener, cadde üzerinde bulunan yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bu sırada karşıdan gelen seyir halindeki bir otomobilden sakınmak için geriye doğru adım atan yaşlı kadın, arkasından geçmekte olan 34 GH 2073 plakalı hafriyat kamyonunun altında kaldı. Dener, olay yerinde hayatını kaybetti.

Tonlarca ağırlığındaki kamyonun altında feci şekilde can veren Nimet Dener'in cesedi incelemelerden sonra Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Celil Yıldız ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kazaya şahit olan vatandaşlar, yaşlı kadının başka bir otomobilden kaçmak isterken kamyonun altında kaldığını söyledi. Kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber