Rektör gönüllü, Gölbaşı ilçesinde ziyaretlerde bulundu

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Talha Gönüllü, Gölbaşı Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilecek olan üniversite senato toplantısı için gittiği ilçede, Kaymakamlık ve Belediyeye nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beraberinde, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Bekmez, Prof. Dr. Cemil Kara, Gölbaşı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Uluyol ve Genel Sekreter Hasan Çetintaş ile nezaket ziyaretleri gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, önce Kaymakamlığa geçti. Burada Kaymakam Ali Edip Budan ile bir araya gelen Gönüllü, akabinde Belediye Binasına geçerek Başkan Vekili Mahmut Kebeli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde, üniversitenin ve Gölbaşı MYO'nun gelişimi ve çalışmaları hakkında bilgi vererek iyi ilişkilerin geliştirilmesi için Kaymakam Budan ve Belediye Başkan Vekili Kebeli'yle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Rektör Gönüllü, katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretlerin ardından Gölbaşı MYO'nun yeni binasında incelemelerde bulunan Rektör Mustafa Talha Gönüllü, devam eden çalışmalarla ilgili Müdür Yrd. Doç. Dr. Osman Uluyol'dan bilgi aldı.

Bu arada, Adıyaman Üniversitesi senato toplantıları, ilçelerdeki meslek yüksekokullarında yapılmaya devam ediyor. Daha önce Besni MYO'da yapılan toplantıların ikincisi, Gölbaşı MYO'da gerçekleştirildi. Rektör Mustafa Talha Gönüllü'nün başkanlığında yapılan toplantıda, gündemdeki konular ele alınarak görüşüldü. Öte yandan Adıyaman Üniversitesi senatosunun önümüzdeki dönemde Kahta ilçesinde de toplanması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber