Yavuz Selim Koleji, mezunlar buluşması İstanbul Fetih Koleji'nde yapıldı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yavuz Selim Koleji, 2012 mezunlar buluşmasını İstanbul Fetih Koleji'nde gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yavuz Selim Koleji idarecileri, öğretmenleri ve personelinin katılımıyla geleneksel hale gelen mezun buluşmasına 1997'den 2011'e kadar mezun olanlar katıldı. Yavuz Selim Koleji Mezunları Derneği'nin organize ettiği program, slayt gösterisiyle başladı.

Açılış konuşmasını yapan Yavuz Selim Koleji Müdürü Adem Kütükçü, "Biz mezunlarıyla büyüyen gelişen bir okuluz. Mezun öğrencilerimizin bir yere geldiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Geleceğin daha güzel olması için sizlerin daha çok çalışması gerekir. Çalışmanız ve başarılı olmanız bizler için övünç kaynağı olacaktır. Bizleri başarılarınızla mutlu ediyorsunuz." dedi.

Program sonunda 1997 mezunu Murat Yılmaz'a İsmail Kodaş tarafından dede ödülü, 2011 mezunu Kağan Talum'a Rıdvan Öztürk tarafından çaylak ödülü, Mezunlar Derneği Başkanı Ahmet Serhat Özgezer'e de Okul Müdürü Adem Kütükçü tarafından organizasyon ödülü verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber