Şehit oğluna acı haberi annesi verdi

Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yaşanan canlı bombalı terör saldırısında şehit olan Ahmet Geben'in minik oğlununa haberi acılı eş Ayten Geben verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Terör saldırısında şehit olan Geben, geride eş ve çocuklarını bıraktı. Acılı haberi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde öğrenen şehit yakınları, sinir krizi geçirdi. Şehidin eşi Ayten Geben, acı haberle yıkılırken, küçük oğlunu teselli etmek ise şehidin meslektaşlarına düştü. Bayan bir polis, 4 yaşındaki Efe'ye önce annesinin başı ağrıdığı için ağladığını söyleyerek avutmaya çalıştı. Ardından, babasının işte olduğunu ve geleceğini söyledi. Daha sonra minik Efe, annesinin oturduğu masaya getirildi. Burada şaşkın gözlerle etrafı seyreden Efe'ye, acı haberi ?Baban öldü oğlum? diyerek anne Ayten Geben verdi.

Masada bulunan polis ve diğer şehit yakınları anne Geben'i uyararak, tekrar söylemesine engel oldu. 11 yıllık polis memuru olan ve 2 yıl önce Pınarbaşı ilçesine atanan şehit Ahmet Geben'in, 14 ve 10 yaşlarında iki kızı daha bulunuyor. Şehit için ilk tören, yarın Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber