Chicago Zirvesi sonrası Zirve Üniversitesi'nde konuşulacak

Zirve Üniversitesi 'Chicago Zirvesi Sonrası NATO Stratejileri ve Uluslararası Güvenlik' konulu konferansa hazırlık yapıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 18:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zirve Üniversitesi ve Anatolia Proje işbirliğinde 'Chicago Zirvesi Sonrası NATO Stratejileri ve Uluslararası Güvenlik' konulu konferans Zirve Üniversitesi Konferans Salonu'nda 29 Mayıs Salı günü yapılacak. Saat 14.00'de başlayacak konferansın açılış konuşmasını Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa yapacak. Konferansın özel konuğu Büyükelçi, aynı zamanda NATO Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Diriöz olacak.

'Chicago Sonrası NATO: Süreklilik, Değişim, Dönüşüm' konusunu Kadir Has Üniversitesi'nden Doç. Dr. Serhat Güvenç, 'Arab Baharı Sonrası NATO: Yeni Algılar ve Riskler' konusunu Zirve Üniversitesi'nden Doç. Dr. Gökhan Bacık, 'Kamuoyunda NATO Tartışmaları' konusunu Ankara Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Erdem Denk, 'Dış Politika ve NATO Konularının Türk Basınında İrdelenişi' konusunu ise Hürriyet Daily News gazetesinden Gazeteci Barçın Yinanç aktaracak.

Böyle önemli bir konferansa ev sahipliği yaptıkları için onur duyduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, konferansın çok verimliği geçeceğine inandığını söyledi. Kısa, daha önce de ulusal ve uluslararası konferanslara ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber