Sağlık skandalı öldürdü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 22:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Aliağa ilçesinde, geçirdiği ameliyatın ardından gittiği evinde fenalaşarak hastaneye geri dönen ve karnında gazlı bez unutulduğu ortaya çıkan 33 yaşındaki Serkan Aksoy, hayatını kaybetti. Aksoy'un ölümüne tepki gösteren yakınları sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Aliağa'da yaşayan ve bir demir fabrikasında kaynak ustası olan evli ve iki çocuk babası 33 yaşındaki Serkan Aksoy, 2 Mayıs'ta, apendist ameliyatı için Aliağa Devlet Hastanesi'ne gitti.

Operasyonun ardından evine giden Aksoy, 4 gün sonra karın ağrısı şikayetiyle aynı hastaneye götürüldü.

Yapılan kontrollerde karnında gazlı bez unutulduğu ortaya çıkan Aksoy, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yapılan ameliyatla karnında unutulan 35 santim uzunluğunda, 25 santim eninde ve üst üste katlandığında 5 santim kalınlığındaki gazlı bez çıkartıldı.

Böbrek ve bağırsakları zarar gören Aksoy, geçen çarşamba günü, ameliyatın ardından tedavi gördüğü Aneztezi Yoğun Bakım Ünitesi'nde hayatını kaybetti.

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan ve vücudundan incelenmek üzere parça alınan Serkan Aksoy'un cenazesi yakınlarına teslim edildi.

Akrabaları ve yakınlarının katılımıyla Aksoy'un cenazesi bugün, Menemen Türkelli Merkez camisinde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Aksoy'un yakınları olayın sağlık skandalı olduğunu belirtip, şikayetçi olacaklarını, sorumlarının ceza çekmesi için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber