Şehit polis Ahmet Geben memleketine uğurlandı

Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen canlı bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Ahmet Geben, Kayseri'de düzenlenen törenin ardından memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine gönderildi. Törende Geben'in yakınları gözyaşı döktü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 11:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saldırıda şehit olan Ahmet Geben'in Erciyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgunda bulunan naaşı, ambulansla sabah saatlerinde alınarak Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Burada şehidin eşi Ayten kızları Kardelen (10) ve Esma Nur (13), oğlu Efe Geben (4) ve diğer yakınları, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da hazır bulundu. Acılı eş tören başlamadan önce çocuklarıyla birlikte masaya konulan Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin küçük oğlunu teselli etmek bayan polislere düştü. Ayakta durmakta güçlük çeken şehit yakınları töreni oturarak takip etti.

Bakan Yıldız, acılı eş Ayten Geben ve şehidin diğer yakınlarıyla sohbet ederek başsağlığı diledi. Şehidin özgeçmişinin okunması ve edilen duanın ardından bir süre polislerin omzunda taşınan tabut ambulansa konuldu. ?Ağlamayacağım' diyerek ambulansa binen eş Geben, çocuklarını da yanına çağırdı. Daha sonra şehidi taşıyan ambulans Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine doğru yola çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber