Belediye Başkanları Selçuk Üniversitesi'nde deneyimlerini paylaştı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin düzenlediği Deneyim Paylaşımları konulu panele katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Önder Kutlu'nun yönettiği panelde konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur Altay, Selçuk Üniversitesi'yle birlikte çok sayıda faaliyet gerçekleştirdiklerini anlattı. ?Selçuklu Gençlik Meclisi öğrencilerimizin katılımıyla değişik programlar düzenliyor. Kişisel gelişime katkıda bulunabilecek düzeydeki bu programlarımız hayatınıza pozitif yansıyacaktır." diyen Altay, Selçuklu Belediyesi'nin düzenlediği 'Şehrimi Tanıyorum' turlarının, gençlere öğrencilik yıllarını geçirdikleri Konya'yı tanıma fırsatı sunduğunu hatırlattı. Başkan altay, konya'yı ve tarihini öğrenmek isteyen bütün öğrencileri ücretsiz 'Şehrimi Tanıyorum' turlarına davet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise belediyelerin şehrin imarını gerçekleştiren, insanların mutluluğunu sağlamaya çalışan yönetimler olduğunu vurguladı. Başkan Akyürek, ?Bu ikisi yan yana olmak zorundadır. Bu konuda Konya olarak farklı bir bakış sergiliyoruz. Sadece fiziki belediyecilik değil; sosyal, kültürel, bilgiye dayalı ve ekolojik belediyecilik diye 5 ayak oluşturuyoruz. Tüm bunların amacı da şehrin imarını gerçekleştirmek ve insanların mutlu olmasını sağlamak.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber