Fatsa Belediyespor'un tek hedefi 3. Lig

Fatsa Belediyespor Başkanı Muammer Coşkun, basına yaptığı açıklamada tek hedeflerinin 3. Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni yönetim ve basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Fatsa Belediyespor Başkanı Muammer Coşkun, yaklaşık bir ay önce Fatsa Belediyespor yönetimini devraldıklarını ve yeni yönetim olarak Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını anlattı. Coşkun, şöyle konuştu:

?Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç başta olmak üzere, Ordu Milletvekillerimiz İhsan Şener, Mustafa Hamarat ve Fatihan Ünal beyleri ziyaret ederek üzerine isimleri yazılı Fatsa Belediyespor kulübümüzün formalarını hediye ettik. Bakanımıza ve milletvekillerimize sorunlarımızı anlattık.?

Fatsa Belediyespor olarak altyapı sıkıntısı çektiklerini belirten Coşkun, "Özellikle şehir stadımızın zemini ve tribünleri çok bozuk acilen iyileştirilmesi lazım. Bu sorunlarımızı Bakanımıza ilettiğimizde yardımcı olma sözü verdi.? diye konuştu.

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Fatsa Belediyesporun tüm maddi giderlerinin kulüpçe karşılandığını vurgulayan Coşkun, "Yeni dönemde tek hedefimiz takımı 3.lige çıkarmak olacaktır. 1 Hazirandan itibaren futbolcu transferlerine başlayacağız.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber