Kayseri'de 6 çift toplu nikah töreninde ?evet' dedi

Kayseri Melikgazi Belediyesi ve Gençleri Evlendirme ve Aileyi Koruma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen toplu Nikâh töreninin 17'incisi belediyenin nikah salonunda yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Törende 6 çift 'evet' diyerek hayatlarını bir ömür boyu birleştirdi.

Toplu nikah törenine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Başkan Yardımcısı Hayati Karaaslan, Dernek Başkanı İsmail Cıngıllıoğlu ile dernek üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Gençleri Evlendirme ve Aileyi Koruma Derneğimize fedakârca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Hayırseverliliği ile bilinen ve adeta hayır yarışında birbirleri ile kıyasıya mücadele eden hemşehrilerimize her zaman gurur duyuyoruz. Her yıl böyle güzel bir organizasyonun içerisinde yer almak, belediye olarak sosyal belediyecilik alanında sergilediğimiz en güzel örneklerden birisidir.? dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, daha sonra oldukça heyecanlı oldukları gözlenen 6 çiftin nikâhını törene katılan davetlilerin şahitliğinde kıyarak, nasihatlerde bulunup, ?Allah bir yastıkta kocatsın? temennisi ile ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah kıyılan çiftlere Melikgazi Belediyesi ve sponsor firmalar tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber