Bakanlar ve milletvekilleri de Türk Telekom Arena'da

AK Partililerin büyük ilgi gösterdiği Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yapılan AK Parti Olağan 4. İl Kongresine çok sayıda bakan ve milletvekili katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Partililerin büyük ilgi gösterdiği Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yapılan AK Parti Olağan 4. İl Kongresine çok sayıda bakan ve milletvekili katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, partililere güvendikleri için ilk kez bir stadyumda kongre yaptıklarını söyledi. Günay, bazı partilerin spor salonlarını dolduramadıklarını, Bağış ise bazı partilerin büyük kongrelerini düğün salonlarında yaptıklarını söyledi.

AK Parti 4. Olağan İl Kongresi nedeniyle Bakanlar Bülent Arınç, Veysel Eroğlu, Erdoğan Bayraktar, Ömer Dinçer, Ahmet Davutoğlu, Hayati Yazıcı, Egemen Bağış, Bekir Bozdağ, İdris Naim Şahin ve Burhan Kuzu, Gülden Akşit, Nimet Baş, Hakan Şükür'ün de aralarında bulunduğu çok sayıda AK Parti milletvekili, Galatasaray Spor klübü eski Başkanı Adnan Polat, yeni Başkan Ünal Aysal ve Teknik direktör Fatih Terim de TT Arena Stadyumu'na geldi.

Egemen Bağış "Türkiye'de bunu yapabilecek bir tek parti var.Çok şükür biz de o partinin mensubuyuz. Milletin vicdanında doğup milletle birlikte yürüyen bir partiyiz. Stadları da doldurur, meydanları da doldurur. Diğerleri de düğün salonlarında büyük kongre yaptıklarını iddia etmeye devam ederler." diye konuştu

Ertuğrul Günay, "Stadyumda kongre yapmak, partimizin halktan büyük ilgi göreceğine duyduğumuz güvenden kaynaklanıyor. Pazı partiler büyük iddialarla spor salonlarını dolduramıyorlar." dedi.

Daha sonra da saat 15.35'te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk protokol kapısından stadyuma giriş yaptı. Büyük bir coşkuyla karşılanan Başbakan Erdoğan, platform üzerinde stadyumu baştan sona dolaşarak partililere karanfiller attı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber