Diyarbakır'da patlama!

DİYARBAKIR merkez Bağlar ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan Çölgezeli konutlarındaki bir dairede sabah saatlerinde maydana gelen patlamada, 2 kız çocuğu yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ellerinden ve ayaklarından yaralanan kızlar tedavi altına alınırken, olay ile ilgili polis geneş çaplı inceleme ve soruşturma başlattı.

Bağlar ilçesi Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan TOKİ'nin Çölgüzeli konutlarında FG 6-B bloktaki birinci katta bulunan bir dairede bugün saat 10.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonucu dairenin bazı camları kırılırken, 14 ve 15 yaşlarındaki K.K ve K.T adlı kız çocuklar ellerinden ve ayaklarından yaralandı. Kızlar, hastanede tedavi altına alınırken, olay yerinde polis geniş çaplı inceleme başlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri, boş olduğu görülen dairede patlamanın neden meydana geldiğini ve kızların orada ne için bulunduğunu tespit etmeye çalışıyor.

Patlama ile ilgili çok yönlü inceleme ve soruşturma sürerken, kızlardan birinin patlamanın meydana geleceği eve taşınma hazırlığında olan ailesine taşınmak konusunda karşı geldiği için evi benzinle yakmaya çalışırken patlama olduğu iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber