İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen müzayedede, bütün eserler satıldı

Konya'da Bahar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanaşma Derneği'nin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlediği müzayedede açık artırmaya çıkarılan bütün eserler satıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İhtiyaç sahibi başarılı öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında maddi manevi destek olmak, üye olsun olmasın bayanlara yönelik eğitim faaliyetleri düzenlemek, yardımlaşma ve dayanışma bilincini geliştirmek amacıyla hizmet üreten Bahar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanaşma Derneği, Hilton Garden Inn Oteli'nde müzayede düzenledi. Başarılı öğrencilerin bursla yurtla desteklenmesi, dernek faaliyetlerinin devamı için ihtiyaç duyulan finansmanın sağlanması amacıyla düzenlenen müzayedede açık artırmaya çıkarılan birbirinden değerli 28 eserin tamamı satıldı.

Sunuculuğunu Asım Yıldırım ile Nuriye Özen Toraman'ın yaptığı müzayedede 28 eser açık artırmaya sunuldu. Müzayedeye katılanlar sim sarma tablo, birbuçuk metre yüksekliğinde el işlemeli pirinç ibrik, çini hat tablo, bakır işlemeli osmanlı devlet armalı tepsi ve sim sırma bindallı gibi eserleri ilgiyle izledi. En pahalısı 8 bin liradan satışa sunulan eserlerden yüksek fiyatlı olanların fiyatları sabit kalırken düşük fiyatlı eserlerden bazıları kıran kırana geçen açık artırmayla satıldı.

Gecenin sonunda kısa bir teşekkür konuşması yapan Bahar Derneği Başkanı Öznur Yöndem, hayırda yarışmak adına bundan sonra daha büyük bir azim ve gayretle çalışacaklarını söyledi. Dernek Başkanı Yöndem sözlerini, "Allah adına, iyilik adına, güzellik adına daha ayağına gidilecek çok insan, kapısı çalınacak çok ev, aşılması gereken çok yol var. Bu bilinçle dernek çalışmalarımıza devam edeceğiz." diyerek tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber