GAZDAŞ'tan vatandaşa abonelik çağrısı

GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, GAZDAŞ'ın yatırımlarına değinirken, Gaziantep'te altyapı çalışmalarını tamamlama aşamasına geldiklerini ve Gaziantep'in tamamına yakınının doğalgaza kavuştuğunu söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürlüğü, Zirve Park'ta basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, İşletme Müdürü Fatih Güneş, Krediver Kurumsal Müşteriler Direktör Yardımcısı Ahmet Ersunan, Krediver Kurumsal Müşteriler Müdürü Gökhan Orkun katıldı. GAZDAŞ'ın yatırımlarının ele alındığı basın toplantısında Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, 2006 yılından bu yana bölgede altyapı çalışmalarına yoğunlaştıklarını ve bu kapsamda yatırımların 180 milyon TL'ye ulaştığını söyledi.

Bölgenin yüzde 95'inin doğalgaz kullanabilecek durumda olduğunu ifade eden Yalçın, 2012 yılında 40 bin konutun abonelik işlemlerini tamamlamayı hedeflediklerini belirtirken, şunları söyledi: "Şuan 84 bin konut, yani altyapısı tamamlanan konutların yüzde 22'si doğalgaz aboneliğini yaptırmış durumda. 2012 yılındaki hedefimiz 40 bin konutun daha abonelik işlemlerini tamamlayarak, yılsonunda abone sayısını 124 bine çıkarmaktır."

Doğalgazın avantajlarından bahseden Yalçın,"Hava kirliliğine yol açmayan doğalgaz, insan ve çevre sağlığı açısından da çok önemli bir yakıt. Doğalgaz, ısınma, pişirme ve sıcak su sağlanmasında da diğer yakıtlara göre çok daha ekonomik. Doğalgaz aboneleri sadece kullandıkları kadar yakıtın parasını ödeyerek, ev ekonomisine katkı sağlıyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber