125 lira için cinayet işleyen zanlı tutuklandı

Diyarbakır'da alacağı olan 125 lirayı tahsil etmek isterken çıkan kavgada 1 kişiyi öldüren cinayet zanlısı, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde bir kişi Sur ilçesi Gazi Caddesi Ulu Camii önünde alacağını tahsil etmek için tartıştığı Şemsettin Tektaş'ı (52) bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Alacağı olan 125 lirayı tahsil etmek için Şemsettin Tektaş ile Ulu Camii önünde buluşan zanlı, çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile bıçağını çekti. Zanlı, Şemsettin Tektaş ve kavgayı ayırmaya çalışan bir kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarak kayıplara karıştı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Şemsettin Tektaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgede incelemelerini yapan Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet zanlısını yakalamak üzere geniş kapsamlı çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda kesici aletle cinayeti gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçan şüpheli şahıs; suçta kullandığı bıçakla birlikte yakalandı. İfadesi alınan zanlı sevk edildiği adli makamlarca ?Kesici aletle kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber