Nazilli MYO'dan 699 öğrenci mezun oldu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Meslek Yüksekokulu(MYO)'ndan mezun olan 699 öğrenci düzenlenen törenle uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sümer Kampüsü'nde düzenlenen mezuniyet törenine ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, ADÜ Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul Acartürk, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Ekrem Turan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman, Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Törende Türk Savunma ve Savaş Sanatı olan SAYOKAN ekibi gösteri yaptı.

Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Acartürk, bu yıl Dış Ticaret Programı'ndan 127, Tekstil Teknolojileri'nden 39, Bankacılık ve Sigortacılık'tan 192, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası'ndan 108, İşletme Yönetimi'nden 118 ve Lojistik Programı'ndan 115 olmak üzere toplam 699 öğrencinin mezun olduğunu söyledi. Acartürk, ?Sizin önünüzde zorlukların ve güzelliklerin birlikte yaşanacağı daha uzun bir hayat var. Bu uzun yolculukta bugüne kadar aldığınız bilgiler sizin temel sermayeniz ve rehberiniz olacaktır. Mevcut bilgi ve donanımlarınızı kullanarak ve her geçen gün yenileyerek pek çok zorluğun üstesinden geleceğinizden hiç şüphem yoktur. Hangi işi yaparsanız, nerede olursanız olun her zaman ülkeniz için en iyisini yapmaya çalışın ve dürüst olmaya gayret edin. Değişim ve gelişim bireyle başlar. Sizler değiştikçe, geliştikçe önce çalışacağınız kurumlar, sonra da ülke değişecektir. Unutmayın ki en güzel ve kalıcı başarı alın teriniz ve bileğinizin hakkıyla kazanılan başarıdır.? dedi.

ADÜ Rektörü Birincioğlu ve okul birincisi İnci Esin arkadaşları birer konuşma yaptı. Belediye Başkanı Alıcık daha önceki dönemlerde ADÜ rektörlerinin Aydınlı olmaması yüzünden çok fazla yol katedemediğini öne sürdü. Alıcık, ?Bu gün Süleyman Demirel Üniversitesi ile ADÜ aynı statülere sahip olmalarına rağmen Süleyman Demirel Ünivesitesi'nin 60 bin, ADÜ'nün ise 30 bin öğrencisi bulunuyor. Aydınlı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu sayesinde üniversitemiz daha hızlı gelişme kaydetmeye başladı. Birlikte yaptığımız çalışmalar ve protokoller sonucu üniversitemize yeni bölümler eklenecek. İnşallah açacağımız yeni bölümlerle üniversitemizin öğrenci sayısı artarak şehrimiz daha da renklenecektir.? şeklinde konuştu.

Törende ADÜ Rektörü Birincioğlu, ADÜ'ye bağlı okullara yaptığı katkılarından dolayı Başkan Alıcık'a teşekkür plaketi verdi. Tören dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgelerinin verilmesi ve öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber