Osmaniyeli işadamları Dünya Ticaret Köprüsü'ne hazırlanıyor

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Genel Sekreteri Servati Çatalbaş, Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu(TUSKON)'nun 7 Haziran'da düzenleyeceği Dünya Ticaret Köprüsü'ne üyeleriyle birlikte katılacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

OGİAD Genel Sekreteri Çatalbaş, İstanbul'da gerçekleştirilecek program için hazırlıklarını tamamladıklarını kaydetti. 2006 yılından beri düzenlenen Dünya Ticaret Köprüsü etkinliklerinin uluslararası iş dünyasında önemli bir bilinirlilik düzeyine ulaştığını aktaran Çatalbaş, bu yılki programa 100'den fazla ülkeden inşaat, inşaat malzemeleri, mobilya ve ev tekstili alanlarında ve alt gruplarda alıcılar, ithalatçılar, distribütörler ile bu alanlarda kullanılan makine ve ekipmanların ticaretinde faaliyet gösteren firmaların katılacağını hatırlattı. Çatalbaş, binden fazla yabancı, bin 300 civarında da yurt içinden firmanın katılacağı dev organizasyonda 25 bin ikili iş görüşmesinin hedeflendiğini aktardı.

Osmaniyeli iş adamlarının programa katılarak bu durumu fırsata çevirmesi gerektiğini dile getiren Çatalbaş, "Hedefimiz Osmaniye'deki firmaları tanıtmak, iç piyasa ile bağlantılarını pekiştirmek. Onların yeni bağlantılar kurmalarını sağlamak ve ihracatlarını artırmak. Dünya Ticaret Köprüsü bizim için büyük bir fırsat, üyelerimizle birlikte bunu değerlendireceğiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber