Adilcevaz Belediyesi yatırımcılara beldesiz arazi tahsis edecek

Adilcevaz Belediyesi ilçenin gelişmesi için yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye, Köy Hizmetleri mevkiinde bulunan sahile sıfır araziyi turizm yatırımı yapacak yatırımcılara bedelsiz vereceğini açıkladı.

Van Gölü'nün en uzun ve en geniş kumsalına sahip Adilcevaz'ı turizm kenti yapabilmek için çalışan belediye, bayan ve erkek plajlarının bir an önce hizmete sunulması ile ilgili faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Ayrıca ilçedeki yatak kapasitesinin artırılması için de yeni bir çalışma başlattı. Köy Hizmetleri mevkiinde bulunan ve Adilcevaz'ın en görkemli manzarasına sahip sahile sıfır arazinin yatırımcılara bedelsiz verilmesi kararlaştırıldı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy, ilçenin daha da üst seviyelere taşınabilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Son yıllarda bölgede yıldızı parlayan, çevre il ve ilçelerden tatil amaçlı büyük talep alan ilçeye gelen misafirlere en iyi şekilde hizmet sunabilmek için yeni sosyal tesislere sahip olmaları gerektiğini belirten Başkan Göksoy, ?İlçemizde mevcut yatak kapasitesini arttırmak ve beş yıldızlı bir otele sahip olmak amacıyla ilçemizin en güzide yerini otel yapımı için yatırımcılara istihdam etmek istiyorum. İlgili arazi üzerine yatırım kararı alacak firmaya Adilcevaz Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde her türlü yardım ve desteği vereceğimizi ifade etmek istiyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber