Uygun: Trabzonspordan geldiği düşünülen teşvik parasını engelledim

'Şike' davasında Teknik Direktör Bülent Uygun, Trabzonspor'dan geldiği düşünülen 1 milyon liralık teşvik parasını engellediğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kendisiyle ilgili iddiaları kabul etmediğini belirten Uygun, ?Teşekkür edilmesi gerekirdi. 3 senedir dinlenen bir insan olarak her şey zaten dosyamda. Olabilecekleri engelleme çalışması, şike gibi lanse edildi maalesef. Devletimize güvenimiz sonsuzdur onu da ifade etmek istiyorum.? dedi.

Mahkeme Başkanı, ?Ali Kıratlı sana Trabzonspor ile ilgili, teşvik konusuyla ilgili bir şey söyledi mi?? diye sordu. Uygun, ?Hayır, tanıdığım, sevdiğim, bana güvenen biri. Sivas'tan beri 4-5 yıllık teknik direktörlük dönemimde maçlarıma gelir.? cevabını verdi.

Üye hakimin, ?11'ler ne zaman belirlenir, futbolcular ne zaman öğrenir?? sorusuna Uygun, ?Ben çalışmalarıma göre belirlerim. Daha önce açıklamam. Maçtan bir gün önce oyunculara bildiririm.? dedi. Üye hakim, ?İlhan Ekşioğlu ilk 11'i biliyor. Hatta kaptanın ikinci yarı oyuna gireceğini söylüyor. Bunu nereden biliyor?? sorusun yöneltti. Uygun bu soruya, ?Bunu gazeteciler de biliyor.? cevabını verdi.

Üye hakim, ?Oyuncuları bilebilir ama ikinci yarı oyuncunun gireceğini nasıl bilebilir? Ümit Karan ikinci yarı oyuna giriyor.? dedi. Uygun, ?Herhalde tahmin etti. Sporda tahminler yapılır.? diye konuştu.

Avukat Nusret Yılmaz, ?İlhan Ekşioğlu bir kişi ile konuşurken, sizin adınız geçiyor ve teşekkür ediyorlar size. Neden?? sorusunu yöneltti.

Uygun, ?Trabzondan geldiği düşünülen 1 milyon lirayı engellediğim için teşekkür amaçlı bir konuşma. Kendilerine sorabilirsiniz. Trabzonspor'dan maç öncesinde Eskişehirspor'a teşvik primi geldiği iddiasını Ali Kıratlı bana söyledi. Bu konu ile ilgilendim. Takımda 5-6 tane Trabzonsporlu oyuncu var. Onlara gelebilir belki. Ümit'e ?git uyar böyle bir şey olmasın, bizim dördüncülük şansımız var. Sakın yanlış yola girmesinler. Hepsinin kafasını kırarım' dedim.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber