Gaziantep Üniversitesi 20 öğrenciyi İrlanda'ya gönderecek

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) farklı bölümlerde hazırlık okuyan 20 öğrenci, 17 Haziran'da 4 hafta sürecek yabancı dil eğitimi için İrlanda'ya gidecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 18:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrencilerin tüm masraflarını Gaziantep Üniversitesi Vakfı karşılayacak

Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, yaptığı açıklamada, Gaziantep Üniversitesi'nde okumanın bir şans ve kimlik olduğunu belirtti. Prof. Dr. Coşkun, ?Öğrencilerimize her türlü enstrümanı, her türlü kolaylığı, her türlü imkânı sağlamak istiyoruz. Gerek kampus içerisinde olsun gerekse eğitim alanlarında olsun hem içerik, hem fiziki mekan bakımından size her türlü hizmet edecek öğeyi tamamlamaya çalışıyoruz. Sizlerin iyi yetişmesi için bir taraftan çevre düzenlemeleri çalışmaları hızla devam ederken diğer taraftan kültürel, bilimsel, sanat aktiviteleri en yüksek seviyede tutmaya çalışıyoruz.? dedi.

Hazırlık sınıfında daha iyi İngilizce öğrenilmesi için gerekli unsurları koymaya çalıştıklarını aktaran Coşkun, ?Son 2 yılda uyguladığımız başarılı öğrencilerimizi masraflarını bize ait olmak üzere yurt dışına gönderiyoruz. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Koruk'un büyük emeği var. Bu projelerin hazırlanması, hayata geçirilmesi, sizlerin daha iyi yetişmesi konusunda tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber