AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öztürk'ten Dekan Özkan'a ziyaret

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rafet Özkan'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Dündar Tosyalıoğlu, Ahmet Tırpan, Çetin Küçük ile gerçekleştirilen ziyarette; Rektör Yardımcısı Ali Rafet Özkan'a, göreve geldiğinden bu yana Kastamonu iline ve Kastamonu Üniversitesine yaptıkları katkılardan ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Dekan Ali Rafet Özkan, önümüzdeki dönem 200 öğrenci almayı hedeflediklerini, aynı zamanda üniversite kampüsünde cami ve ilahiyat fakültesi projelerinin olacağını söyledi. Bu dönem gelecek öğrenciler için bir binaya ihtiyaçları olduğunu ve bu konuda siyasetçilerden, ilgili makamlardan ve Kastamonu halkından bina tahsisi için öneri talep ettiklerini dile getiren Özkan'a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi. Feridun Öztürk, Kastamonu Üniversitesi'nin gelişmesi için üzerlerine düşeni yapacağını belirtti. Ziyaret, hediye takdimi ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber