Erciyes'te hem spor hem temizlik yapılacak

Türkiye'nin önemli dağ ve kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes'te, bu yıldan başlayarak, kış sezonundan sonra geleneksel temizlik kampanyası yapılacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 08:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri Büyükşehir, Melikgazi, Develi ve Hacılar belediyeleri, Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il Temsilciliği, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü, Kayak Federasyonu, Dağcılık Federasyonu, İzcilik Federasyonu il temsilcileri ve bağlı spor kulüpleri ve Kayseri Turizmciler Derneği (KAYTİD)'in katılımı ile 3 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek temizlik kampanası sabah 09.00'da Erciyes gençlik spor il müdürlüğü kayakevi önünden başlayacak.

'Mavi-Yeşil bir gün için elele' adıyla yapılacak kampanya sırasında, Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı başkanlığında, federasyon il temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda, federasyonlar genel temizlik için belirledikleri bölgelerde çevre temizliği yapacak. Temizliğe katılmak isteyenler 08.00'de Kayseri Lisesi önünden hareket edecek otobüslerle ücretsiz Erciyes'e gelecek. Burada şapka ve tşört dağıtılacak olan sporcular, saat 11.30'a kadar hem spor hem de temizlik yapacak. Toplanan çöplerle, bölgeye çeşitli nedenlerle gelenlerin yaptığı kirlilik gösterilecek. Bu kirliliğe örnekler verilecek. Hemen ardından tüm katılımcılara ücretsiz sucuk ekmek ikramı ve gondollar ile gezinti ikanı sağlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber