Uluslararası Palandöken Karate Kupası başladı

Türkiye Karate Federasyonu ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (EGSİM) tarafından Erzurum'da iki uluslararası karate şampiyonası düzenleniyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

9. Uluslararası Palandöken Karate Kupası ile 7. Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'na bin 300'e yakın sporcu katılacak. Palandöken Karate Turnuvası bugün başladı. Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Büyükler ve Gençler Karate Şampiyonası ise 2 Haziran Cumartesi günü başlayacak.

Erzurum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Cemal Gürsel Spor Salonu'nda yapılacak olan iki önemli karate turnuvasının büyük ilgi görmesini beklediklerini söyledi. Çintimar, şehrin 4 gün boyunca karateye doyacağını sözlerine ekledi. Çintimar, Uluslararası 9. Palandöken Kupası Karate Turnuvası'nın ödül töreninin 1 Haziran Cuma günü yapılacağını belirterek, Cemal Gürsel Spor Salonu'nda özel gösterilerin yapılacağını ifade etti.

Çintimar, ?Her iki müsabaka için de tüm Erzurum halkını ve spor severleri tribünlere davet ediyoruz. Dört gün boyunca karateciler Erzurumluların karşısında müsabaka yaparak dereceye girme şansı arayacaklar. Şimdide tüm katılan sporculara, idarecilere ve antrenörlere başarılar diliyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber