MÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelciliği Yüksekokulu'nda mezuniyet sevinci

Muğla Üniversitesi (MÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelciliği Yüksekokulu'nda öğretimlerini tamamlayan 160 öğrenci, mezuniyetlerini belgesini törenle aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tören sonunda öğrenciler keplerini fırlatarak, mezuniyetlerini kutladı.

MÜ'de 2011-2012 öğretim döneminin ilk mezuniyet töreni, Turizm İşletmeciliği ve Otelciliği Yüksekokulu'nda yapıldı. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki mezuniyet töreninde 160 öğrenci mezuniyet belgesini aldı. Mezuniyet törenine Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Rektör Yardımcısı Mustafa Işıloğlu, Rektör Başdanışmanı Mustafa Volkan Coşkun, Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü İlyas Sarıyerli ve veliler katıldı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ercan Baldemir, 2001-2002 yılında ilk öğrencilerini aldıklarını hatırlatarak, "2006-2007 yılında ilk yüksek lisans öğrencilerini aldık. Muğla gibi 1124 kilometre kıyısı olan, Fethiye'den Bodrum'a kadar binlerce tesisin bulunduğu Muğla'da öğrencilerimizin hemen hemen çoğu her yıl gerçekleştirdiğimiz ?Öğrenci-Sektör Buluşması'nda iş imkânı buldu. Geçen yaz Milas-Bodrum Havalimanı ile yapılan görüşmeler sonunda 50 öğrencimiz staj yaptı. Bu yıl bu rakam 70'e çıkacak. Yine bu yaz staj için Almanya'ya 35 öğrenci gönderiyoruz. Öğrencilerimizin burada öğreneceği iş deneyimi ve dil becerisi okulumuzun kalitesini ve etkinliğini daha da artıracaktır." diye konuştu.

Törende bölüm birincilerine plâket, mezuniyet belgesi almaya hak kazanan 160 öğrenciye ise belgeleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber