19 Mayıs İşitme Engelliler Spor Kulübü Voleybol Takımı, Türkiye şampiyonu

Samsun'da bulunan 19 Mayıs İşitme Engelliler Spor Kulübü Voleybol Takımı, Kayseri'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye birincisi oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

24-27 Mayıs tarihleri arasında Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen voleybol müsabakasında namaglup unvanı elde ederek Samsun'a gururla döndü. Kayseri'de gerçekleşen "Engeliler Voleybol Türkiye Şampiyonası" Türkiye finallerinde finale adını yazdıran Samsun İşitme Engelliler Voleybol Takımı, rakibi Amasya İşitme Engelliler Voleybol takımıyla yaptığı müsabakada yenerek kupayı Samsun' a getirdi. Samsun'a ayak basar basmaz İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası'nda Başkan Demirtaş'ı makamında ziyarete eden Samsun İşitme Engelliler Dernek Başkanı Bülent Sözer, İşitme Engelliler Samsun Kulüp Başkanı Umut Tufan, İlkadım Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Sorumlusu Ramazan Kay, İşitme Engelliler Voleybol Takımı Antrenörü Murat Bilsay ve sporcular sevinçlerini Demirtaş'la paylaştı. İşitme Engelliler Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Murat Bilsay, "Bu başarıda büyük emeği olan ve desteğini her zaman arkasında hissettiğimiz İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a da teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Elde edilen başarıdan dolayı mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Başkan Demirtaş ise "İşitme engeliler voleybol takımının gurur kaynağı olduğu bu başarı, şehrimiz içinde büyük bir övünçtür. Müsabakada üstün performans gösteren sporcularımıza ve Antrenör Murat Bilsay'a teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber