PTT çalışanlarının moral ve motivasyonu jimnastikle artıyor

PTT Antalya Başmüdürü Ali Yazıcıoğlu, personelin moral ve motivasyonunu artırmak, iş yeri sakatlıklarını önlemek için PTT çalışanlarının eğitmen eşliğinde her gün 10 pasif jimnastik yaptığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, ildeki kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik çalışma ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Altıparmak'ın son olarak PTT Antalya Başmüdürlüğü'nü ziyaret etti. Altıparmak, ziyarette PTT Başmüdürü Ali Yazıcıoğlu ile diğer yetkililerden bilgi aldı. PTT'nin son dönemde yakaladığı başarısının övgüye ve takdire layık olduğunu ifade eden Vali Ahmet Altıparmak, Genel Müdür Osman Tural ile PTT çalışanlarına teşekkür etti.

Ali Yazıcıoğlu, PTT'nin çalışmalarını verdiği destek için Vali Altıparmak'a teşekkür etti. Yazıcıoğlu, PTT personelinin moral ve motivasyonunu arttırmak ve özellikle büro tipi sakatlıkları önlemek amacıyla hoca eşliğinde günlük 10 dakika pasif jimnastik eğitimi aldığı bilgisini verdi.

Altıparmak, PTT'de pul standını da gezdi. PTT çalışanları ve vatandaşlarla sohbet eden Altıparmak'a, pul albümü hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber